Descrierea usilor metalice de inalta securitate

Ușa este realizatã dintr-o structurã din tablã dublu decapatã de 1 mm, rigidizatã cu 6 seturi de nervuri metalice longitudinale din tablã de 0.8 mm. Zona zãvoarelor este protejatã suplimentar cu tablã de 4 mm.

Pentru izolarea termicã și fonicã a structurii metalice se adauga vatã mineralã antifoc.

Ușa este dotatã cu 3 balamale cu bucșe cãlite pentru o funcționalitate și o durabilitate ridicatã.

Sistemul de închidere este format dintr-un zavor marca FIAM ISEO Italia care închide ușa în 7 puncte mobile si 2 puncte fixe. Acționarea bolțurilor se face cu ajutorul unui cilindru marca ISEO.

Specificatii tehnice

  • Dimensiune standard: 2050 x 880 mm
  • Deschidere: stânga / dreapta
  • Construcție usă: două foi de tablă dublu-decapată de 1mm grosime
  • Construcție toc: tablă dublu-decapată de 1.5 mm cu ranforsări din tablă de 4 mm
  • Izolație interioară: vată minerală antifoc
  • Etanșare: garnituri de etanșare de înaltă rezistentă profil P

Culori disponibile: Alb, Alun, Mahon, Negru, Nuc Auriu, Nuc, Stejar Deschis, Stejar Sălbatic, Wenge

Finisaje

Tocul metalic: vopsit în camp electrostatic, oferă un grad înalt de rezistență la intemperii. Foaia de ușă se poate vopsii în camp electrostatic sau se poate înfolia în thermocolant cu texturi diverse.

Sistem 1xr

1XR este o broascã electro-mecanicã proiectatã exclusiv pentru uși metalice de înaltã siguranțã. Clientul final are nevoie de siguranțã dar și de confort, astfel sistemele de închidere electro-mecanice combina ambele cerințe. Închiderea și deschiderea se realizeazã cu un motor controlat de un microprocesor de ultimã generație, cu sursã de alimentare independentã, folosindu-se de o cartelã cu senzor de proximitate. În caz de pierdere microprocesorul poate sã fie reprogramat pentru a nu mai putea fi deschisã ușa cu cheia pierdutã. Suplimentar, zãvorul poate fi deschis și cu o cheie tradiționalã.