Ușile de înaltă siguranță ITM

Conceptul de INALTA SIGURANTA propus de ITM Oradea are la baza 3 componente majore:

 • Usa metalica
 • Sistemul de inchidere
 • Rama metalica
Toate fiind în strânsã interconectare, fara de care acest concept și-ar pierde din valoare.

Ușa este realizatã dintr-o structurã din tablã dublu decapatã de 1 mm, rigidizatã cu 6 seturi de nervuri metalice longitudinale din tablã de 0.8 mm.

Zona zãvoarelor este protejatã suplimentar cu tablã de 4 mm. Pentru izolarea termicã și fonicã a structurii metalice se adauga vatã mineralã antifoc.

Ușa este dotatã cu 3 balamale cu bucșe cãlite pentru o funcționalitate și o durabilitate ridicatã.

Sistemul de închidere este format dintr-un zavor marca FIAM ISEO Italia care închide ușa în 7 puncte mobile și 2 puncte fixe.

Acționarea bolțurilor se face cu ajutorul unui cilindru marca ISEO. Zãvorul și cilindrul sunt protejate de un blindaj de oțel cãlit prevãzut cu o plãcuțã rotativã anti-gãurire.

Blindajul este astfel conceput încât sã nu permitã smulgerea acestuia de pe ușã și, implicit, accesul la cilindru și zãvor. Sistemul este completat de o broascã de serviciu marca FIAM ISEO Italia care asigurã un punct suplimentar de închidere și, totodatã, comoditate în manevrarea ușii.

Rama este o structurã metalica din tablã dublu decapatã cu grosimea de 1.5 mm, cu ranforsãri din tablã cu grosimea de 4 mm și este realizatã dintr-un cadru sudat de 170 mm lãțime. Fixarea ramelor pe perete se face cu dibluri metalice cu expandare largã, iar între ramã și perete se toarnã beton. Ramele sunt prevãzute cu garnituri de etanșare cu profilul de tip P.

Ușile pot fi dotate suplimentar cu un sistem de închidere centralizat + yalã adiționalã sau un sistem 1XP electromecanic.

Deasemenea, pot fi personalizate cu luminator cu vitraliu colorat, ornamente din fier forjat, luminatoare în partea de sus a ușii sau lateral.

Sistemul de închidere centralizat + yalã adiționalã este realizat pentru a asigura o protecție suplimentarã. Un sistem centralizat asigurã practic închiderea pe toate pãrțile ușii, iar broasca adiționalã completeazã închiderea cu un sistem suplimentar.

Ușa de înaltã siguranțã dotatã cu acest tip de zãvor a fost certificatã MSZ EHV 1630, obținând astfel LASA 5 DE SIGURANTA din 6 posibile - CEL MAI INALT GRAD DE SIGURANTA PE CARE IL PUTETI GASI LA NOI IN TARA.

Ușile sunt certificate antiefracție, conform normelor europene (ENV 1627 și ENV 1630, agreate și de Poliția din Romania, conform legii nr. 333/2010.)

De ce ușile ITM?

  Pentru că ITM vă oferă:
 • siguranță prin inteligența sistemului
 • intimitate și protecție
 • durata lungă de viață și întreținere ușoară
 • o bună izolație fonică și termică
 • un plus de confort
 • o gamă diversă de dimensiuni și finisaje
 • calitate la cel mai înalt nivel
 • clasa 5 de siguranță din 6 posibile

Te așteptăm în showroom pentru a descoperii promoțiile zilei!